Salg
+46(0)752 400 830

Support
+46(0)752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
 • facebook
 • blogger
 • linkedin
 • twitter

WordPress på webhotell

Webhotell med støtte for verdens mest brukte CMS-verktøy.

Kontakt oss via skjema

Support

+46(0)752 400 820

Salg

+46(0)752 400 830

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

WordPress: Raskt og pålitelig webhotell for WordPress


WordPress ble først og fremst lansert som et verktøy for bloggere. Gjennom årene er det utviklet videre, og mange som skaffer seg webhotell, installerer også WordPress. I dag er WordPress det desidert største CMS-et på markedet med mange millioner installeringer. CMS står for Content Management System og innebærer at du har en frontend og en backend. Frontend er det som vises til de besøkende, og backend er systemet du bruker til å legge inn innhold, endre innstillinger og utføre andre administrative oppgaver med. En av grunnene til at WordPress har blitt så populært, er at Google enkelt kan lese inn og indeksere hjemmesidene, ettersom strukturen på en hjemmeside med WordPress, selv som standardinstallasjon, følger mange av Googles retningslinjer for søkemotoroptimalisering.

wo

Fakta om WordPress

  • Første versjonen av WordPress ble lansert allerede i 2003.
  • Wordpress.org er lastet ned mer enn 25 millioner ganger.
  • Titusenvis av plugin eller tillegg er tilgjengelig for nedlasting.
  • Med enkle metoder kan du selv tilpasse utseendet eller laste ned såkalte temaer som har en ferdig layout.
  • WordPress er Open Source eller åpen kildekode.

Her finner du webhotell med WordPress

 

Vi har mange kunder som bruker WordPress sammen med webhotellet. WordPress fungerer aller best hvis du velger Linux i webhotellpakken.
Tillegg og temaer kan installeres via ftp eller direkte fra administrasjonspanelet i WordPress. Våre webhotellpakker er kraftige og sørger for at hjemmesiden både er rask og pålitelig. Vi tilbyr dessuten hosting for WordPress på andre plattformer som for eksempel dedikert server, VPS eller ECS.


Hva brukes WordPress til?


I likhet med Joomla er WordPress svært enkelt å tilpasse og utvide. Uansett om hjemmesiden har fem eller titusenvis av besøkende hver dag, fungerer det.
Ettersom WordPress er så fleksibelt og skalerbart, har det en rekke bruksområder. Her er noen eksempler:

  • Hjemmeside/nettsted for din bedrift, med eller uten bloggfunksjon.
  • Nettbaserte magasiner og nettsteder for ulike typer medier.
  • Netthandel.
  • Blogger.
  • Personlig eller privat hjemmeside.
  • Flerbrukerstøtte til f.eks. nettsamfunn.

WordPress er en utmerket plattform for deg og dine kunder


Med noen få klikk kan du få opp en fungerende installasjon av WordPress på vårt webhotell. Vil du bytte utseende eller legge til funksjoner, kan du gjøre det direkte fra grensesnittet for administratorer. Har du laget et eget tema, hentet et gratis tema eller kjøpt et av de flere tusen ferdiglagde, kan du enkelt laste det opp og aktivere det.

Tilpasninger av utseendet kan gjøres på mange måter, for eksempel via ftp eller fra backend (grensesnittet for administratorer). Les mer om WordPress og hvordan du kommer i gang her. Mange webbyråer bruker nesten utelukkende WordPress som plattform for hjemmesider, ettersom systemet er så skalerbart og enkelt å tilpasse. Dine kunder vil sette stor pris på hvor enkelt det er å legge til nytt innhold selv.


Plugins eller tillegg til WordPress


Uansett hvilken ekstrafunksjon du trenger, er sannsynligheten stor for at noen allerede har utviklet den og lagt den ut på WordPress-katalogen over tillegg. WordPress bruker PHP, et programmeringsspråk svært mange kjenner til. Det er ikke vanskelig å få tak i kompetanse hvis dine egne kunnskaper iblant ikke strekker til, eller hvis du helt enkelt ikke har tid.

De aller fleste tilleggene til WordPress er gratis og har åpen kildekode. Enkelte populære tillegg som med tiden har blitt svært avanserte og tilbyr mye funksjonalitet, kan iblant finnes i to versjoner. En gratisversjon som har visse begrensninger eller ingen support og en betalversjon som ikke har begrensninger eller som tilbyr avansert support. Mange velger å legge til plugins som gjør søkemotoroptimeringen smidigere, deling til sosiale nettverk enklere og håndtering og moderering av opplagt innhold smartere.


Velg Ipeer for bra webhotell til WordPress


Vi har ulike pakker med webhotell. Til WordPress anbefaler vi at du velger med Linux. Ipeer har et av de beste webhotellene som finnes på markedet for WordPress. Vil du vite mer, er du velkommen til å kontakte oss!

Latest Tweets

Ipeer @ipeerab over a year ago