Salg
+46(0)752 400 830

Support
+46(0)752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

Windows VPS

Virtuell server med Windows Server 2008 for viktige applikasjoner.

Kontakt oss via skjema

Support

+46(0)752 400 820

Salg

+46(0)752 400 830

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Windows VPS – Virtuell server for virksomhetskritisk IT-drift


Har du en virksomhetskritisk applikasjon eller et nettsted som du ønsker å drifte i et Windows-miljø, er vår Windows VPS-tjeneste et godt alternativ for deg. Du får selv administratortilgang til en isolert virtuell server i skyen som du kan administrere og bruke til det formålet som passer deg best. Under fullskala drift kan du velge å oppgradere/nedgradere tjenesten og ressursene uten at tilgjengeligheten påvirkes.


  Egen virtuell server 3 mnd bindingstid Leveranse innen noen minutter
  Førsteklasses datasenter Valgfritt operativsystem Overvåking døgnet rundt
  Administratortilgang Internett av høy kvalitet Kontrollpanel
  Høy tilgjengelighet Faste IP-adresser Utvid med våre tilleggstjenester


Ønsker du å teste Cloud VPS før du bestemmer deg? Klikk her for å teste Cloud VPS kostnadsfritt i 2 uker.


Automatisering - Installasjon, oppgradering, nedgradering, omstart, reparasjon og snapshot. Gjør alt selv via det inkluderte kontrollpanelet.
 
Rettigheter - Som kunde får du fulle rettigheter til å administrere den virtuelle serveren. Administrasjonen skjer via RDP (Remote Desktop).
   
Programvare og applikasjoner - Installer den programvaren og de applikasjonene du ønsker.
 
Sikkerhetskopiering og snapshot - Det blir tatt backup av din VPS daglig, og denne lagres offsite. Du har også mulighet til å gjøre snapshot-backup og gjenopprette denne via kontrollpanelet.
 
      Windows
VPS 1
Windows
VPS 2
Windows
VPS 3
Windows
VPS 4
Windows
VPS 5
Operativsystem  

Windows Server 2008

Windows Server 2008

Windows Server 2008

Windows Server 2008

Windows Server 2008

Operativsystemet som ligger til grunn for våre Windows VPS-cloudtjenester er Windows Server 2008 Datasenter Edition. Som kunde får du en virtuell instans av operativsystemet med to tilhørende TS (Terminal Services)-lisenser, noe som innebærer at to personer med administratorrettigheter kan være innlogget samtidig. Hvis du ønsker flere TS-lisenser, kan dette bestilles. Vennligst se tilleggstjenester for Cloud VPS for mer informasjon.

Prosessor   2 x Intel Xeon CPU E5540 2.53Ghz 2 x Intel Xeon CPU E5540 2.53Ghz 2 x Intel Xeon CPU E5540 2.53Ghz 2 x Intel Xeon CPU E5540 2.53Ghz 2 x Intel Xeon CPU E5540 2.53Ghz

Din VPS får tilgang til en del av en eller flere prosessorer.

RAM-Minne   768 MB 1 GB 2 GB 4 GB 8 GB

RAM-minnet er dedikert RAM-minne, noe som betyr at du alltid er garantert det bestilte nivået. Ipeer tilbyr ikke burst (lån) av RAM, ettersom dette har vist seg å føre til driftsmessige problemer for visse applikasjoner.

Lagringsplass   10 GB 15 GB 15 GB 20 GB 20 GB

Monitor Scout  

En internasjonal overvåkingstjeneste med over 20 overvåkingssteder i hele verden inngår i tjenesten din. Gjennom tjenesten kan du overvåke alt fra tilgjengelighet og ressursutnyttelse gjennom SNMP. Les mer om Monitor Scout.

Teknisk kompetanse 24/7  

Mulighet for teknisk kompetanse 24/7/365. Tjenesten gir deg som kunde mulighet til å få hjelp til å bruke tjenesten eller få akutt teknisk konsultasjon. For mer informasjon om denne tjenesten vennligst se Teknisk kompetanse hele døgnet, alle dager . Les mer om Teknisk kompetanse 24/7.

IP-adresse   1 stk 1 stk 1 stk 1 stk 1 stk

En fast IP-adresse er inkludert for deg som VPS-kunde. Ønsker du flere IP-adresser, kan dette bestilles som en tilleggstjeneste. Leveransen av nye IP-adresser skjer i sanntid. Vennligst se tilleggstjenester for Cloud VPS for mer informasjon.

Trafikk/over-føring/mnd   750 GB 1000 GB 1500 GB 2000 GB 3250 GB

Dette er summen av innkommende og utgående datatrafikk per måned. Vi gjør oppmerksom på at den inkluderte trafikken utgjør en svært stor mengde for f.eks. applikasjoner og websider. Hver måned nullstilles telleren før den begynner å telle inn-/utgående data på nytt. Du kan selv se hvor mye overføring som brukes i kontrollpanelet.

Båndbredde   100Mbit/s 100Mbit/s 100Mbit/s 100Mbit/s 100Mbit/s

Serveren er koblet til vårt backbone med en egen 100 Mbit/s-port, noe som resulterer i høy hastighet og rask responstid for besøkende og brukere.

Egne snapshots   x 1 stk (5 GB) 1 stk (10 GB) 1 stk (20 GB) 1 stk (30 GB)

Du har mulighet til å opprette et øyeblikksbilde (snapshot) på serveren. Du kan når som helst velge å gjenopprette øyeblikksbildet via kontrollpanelet.

Admin-rettighet   Ja Ja Ja Ja Ja

Full administratortilgang inngår i den virtuelle serveren. Tilkobling gjøres via RDP (Remote Desktop Protocol).

SLA   SLA A SLA A SLA A (kan oppgr.) SLA A (kan oppgr.) SLA A (kan oppgr.)

Vi tilbyr flere SLA-er (Service Level Agreement) til våre VPS-tjenester. For mer informasjon om våre SLA-er for VPS-tjenester, vennligst se tilleggstjenester for Cloud VPS.

Kontroll-panel   Ja Ja Ja Ja Ja

Kontrollpanel for administrasjon av VPS er inkludert. Via det inkluderte kontrollpanelet kan følgende utføres: 1) Stopp/Start/Restart 2) Reparasjonsmodus (starte nye instanser med filaksess til ødelagt VPS) 3) Legge til IP-adresser, RAM, lagringsplass, snapshot-plass osv. 4) Autoinstallasjon av forhåndsdefinerte programmer.

Managed brannmur   Tillegg Tillegg Tillegg Tillegg Tillegg

Tjenesten omfatter en fysisk brannmur som er plassert foran VPS-skyen. Denne brannmuren er Ipeer ansvarlig for, og vi utfører de innstillingene du ønsker. Vi gjør oppmerksom på at modifikasjoner av brannmurinnstillinger medfører en ekstrakostnad (engangskostnad). Ønsker du utvidet sikkerhet, anbefales den innebygde brannmuren i operativsystemet Windows Firewall.

Backup   Ja Ja Ja Ja Ja

En gang i døgnet lager vi en backup av din virtuelle instans, som lagres i 7 dager. Denne backupen utføres om natten og via et eget backup-nett (1 Gbit/s) for å minimere ressursbelastningen som dette kan forårsake.

DNS-tjeneste   Ja Ja Ja Ja Ja

DNS-tjeneste for domenet ditt er inkludert. Du bestemmer selv om du ønsker å flytte ansvaret for å fornye domenenavn til oss, eller om du bare vil bruke våre DNS-er. Pekinger som kan iverksettes er: A, NS, MX, CNAME, TXT, SRV.

PTR-peker   Ja Ja Ja Ja Ja

DNS-tjeneste for domenet ditt er inkludert. Du bestemmer selv om du ønsker å flytte ansvaret for å fornye domenenavn til oss, eller om du bare vil bruke våre DNS-er. Pekinger som kan iverksettes er: A, NS, MX, CNAME, TXT, SRV.

Statistikk   Ja Ja Ja Ja Ja

Det medfølgende kontrollpanelet viser statistikk som f.eks. trafikk (inngående/utgående/kombinert), disk, prosessor og bruk av RAM-minne.

Omstart via http   Ja Ja Ja Ja Ja

Bindningstid   3 mnd 3 mnd 3 mnd 3 mnd 3 mnd

Installa-sjonsavgiftt

  0 kr 0 kr 0 kr 0 kr 0 kr
Pris/mnd*   215,00 kr 499,00 kr 950,00 kr 1 345,00 kr 1 945,00 kr
   
Bestill
Bestill
Bestill
Bestill
Bestill


* Alle priser over er angitt ekskl. moms.

Latest Tweets

Ipeer @ipeerab over a year ago