Salg
+46(0)752 400 830

Support
+46(0)752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

Webhotell for bedrifter

Webhotellsløsninger for bedrifter med høye krav til stabilitet og tilgjengelighet.

Kontakt oss via skjema

Support

+46(0)752 400 820

Salg

+46(0)752 400 830

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Webhotell for bedrifter


Svært mange bedrifter har innsett hvor viktig det er å ha en hjemmeside eller et nettsted. Når du velger webhotell til din bedrift, er det viktig å se på hva som inngår i prisen. Vi i Ipeer forstår at du stiller krav til oss som leverandør. Vi er kjent for vår høye kvalitet, og det stempelet er vi stolte og glade over.


Hvilket webhotell er det beste?

Hvilket webhotell som er det beste, er nok et spørsmål de aller fleste stiller seg når bedriften vurderer å bytte eller skaffe webhotell for første gang. Det beste webhotellet er ganske enkelt det webhotellet som alltid leverer bedriftens hjemmeside til de besøkende. Noen punkter synes vi er ekstra viktige, og de kan du lese mer om under.


Høy tilgjengelighet er avgjørende for et webhotell

Vi vet at hvert minutt ditt nettsted ligger nede, kan bety en tapt kunde. Vårt datasenter er i stadig utvikling og vi jobber aktivt hver dag med å gi deg den best tenkelige tilgjengeligheten. I vårt datasenter på over 300 m2 har vi flere innkommende koblinger mot internett, UPS med batteridrift og dieselgenerator som alene kan drive de flere hundre serverne vi har. Eventuell brann slukkes av systemet på sekunder og en effektiv skallsikring med overvåkingskameraer og sikkerhetsklassifiserte dører beskytter mot innbrudd.


Rask og profesjonell support

Selv om det ikke hender ofte, kan det oppstå feil. Det er først da du vil merke og sette pris på vår raske og profesjonelle support. Hos Ipeer inngår gratis support av topp kvalitet i alle våre tjenester.


Vi tenker på miljøet med grønt datasenter

At miljøspørsmål skal tas på alvor, er noe alle vet. På Ipeer jobber vi mye med Grønn IT og har satt inn en rekke tiltak for å gjøre det vi kan for et bedre miljø. Formodentlig har din bedrift også en miljøpolicy, og når det gjelder hjemmesiden og webhotellet, vil vi påstå at få leverandører er så miljøvennlige som oss.


Tilleggstjenester og administrasjon av bedriftens hjemmeside

Vi tilbyr pakker som passer til de fleste bedrifter. Hvis du savner noe i pakken, har vi flere tilleggstjenester til våre webhotellpakker. Dessuten benytter vi oss av et av verdens mest avansert kontrollpaneler for kraftig, men samtidig enkel, administrasjon av din bedrifts hjemmeside.


Hvilken pakke med webhotell passer best til din bedrift?

Vi tilbyr to pakker med webhotell:

    • Web Start – For deg som vil komme raskt i gang og utvide hjemmesiden etter hvert.
    • Web Unlimited – En webhotellpakke med bortimot ingen begrensninger.

Kontakt oss gjerne hvis du har noen spørsmål. Har du allerede bestemt deg? Bestill ditt webhotell her.

Latest Tweets

Ipeer @ipeerab over a year ago