Salg
815 56 485

Support
815 56 485

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

Virtualisering

Virtualisera era infrastruktur genom VMware, Hyper-V och Xen för ökad effektivitet.

Kontakt oss via skjema

Support

815 56 485

Salg

815 56 485

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Virtualisering


Vi har mangeårig erfaring av server virtualisering og i dag har vi driftansvaret for over 1000 virtuelle instanser for sluttkunder som krever høy tillgjengelighet og sikkerhet. Vår fokus når det gjelder virtualiseringsteknikk ligger innom Vmware, Hyper-V og Virtuozzo som anses å være de beste virtualiserteknikkene som finnes på markedet i dag. Fordelene med virtualisering er mange, men de mest fremstående fordelene er høyere skalerbarhet med en redusert totalkostnad for IT-drift. Under finnes informasjon om de mest etterspurte virtualiseringsteknikkene på markedet i dag.


VMware hosting

En markedsledende leverandør innen virtualisering med over 4 millioner virtualiserte instanser fordelt på over 200.000 Bedriftskunder. Virtualiseringsteknikken er tilpasset en drift av stor skala og kan virtualisere både Linux og Windows operativsystem.


Hyper-V hosting

Hyper-V er Microsoft sitt eget virtualiseringsverktøy som inkluderes gratis i operativsystemet Windows Server 2008. Verktøyet er relativt nytt på markedet, men har allerede tatt en stor markedsandel av det totale virtualiseringsmarkedet. Hyper-V virtualiserer bare Windows Server 2008 operativsystemet.


Virtuozzo hosting

Parallels produkt Virtuozzo er en av de store utfordrerne for virtualisering innen segmentet små og mellomstore bedrifter. Fordelene med denne virtualiseringsteknikken er mange, men noen av de mest fremtredende er: virtualisering på både Windows og Linux miljø samt kostnadseffektiv lisensiering.


Har du noen spørsmål om virtualisering? Kontakt oss, så hjelper vi Dem å skreddersy en totalløsning som passer Deres hosting- og serverbehov.Navn:

Firma:
E-post:
Telefon:
 

CAPTCHA Image

Angi teksten på bildet:

Latest Tweets

Ipeer @ipeerab 1 hr ago

Snart kan du designa dina sportkläder online hos CRAFT - på Ipeers svenska Hosted #VMware moln, på #IBM-hårdvara: http://t.co/IgyrO8cy81

Ipeer @ipeerab 1 hr ago

Telekom Idag: Telia satsar på hosting med uppköp: http://t.co/14us5tIdAH @Telia_foretag #molntjanst #webbhotell

Ipeer @ipeerab 4 hrs ago

@spelkanalen Du kan vara lugn. Inga kända planer på att ändra på ett vinnande koncept eller ett starkt varumärke i nuläget. Mvh, E