Salg
+46(0)752 400 830

Support
+46(0)752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
 • facebook
 • blogger
 • linkedin
 • twitter

Webhotell med Umbraco

CMS-verktøyet basert på åpen kildekode med ASP.NET.

Kontakt oss via skjema

Support

+46(0)752 400 820

Salg

+46(0)752 400 830

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Webhotell med Umbraco: Åpen kildekode med asp.net


Umbraco er et CMS som er kompatibelt med mange av Microsofts produkter og er utviklet i .NET. Teamet bak Umbraco anser ærlighet og gjennomsiktighet som utrolig viktig, og det gjennomsyrer også både deres nettsted og CMS. Selve rammeverket er kostnadsfritt og av typen åpen kildekode. Det er dessuten mulig å kjøpe profesjonell support hvis du har behov for det. Umbraco er et av de aller største CMS-ene for Microsofts .net, og som for alle CMS-er er det en backend og en frontend. Frontend er det som vises til de besøkende, mens backend er det verktøyet du skaper nytt innhold og endrer innstillinger med.Fakta om Umbraco

  • Umbraco ble lansert i 2005 som versjon 2.0, som også var startskuddet for første versjonen som brukte åpen kildekode.
  • 125 000 hjemmesider bruker Umbraco.
  • Det finnes hundrevis av gratis tillegg til Umbraco.
  • Enkel integrering med f.eks. Microsoft Sharepoint og Microsoft CRM.
  • Umbraco bruker åpen kildekode.


Ipeer har webhotell som fungerer med Umbraco


Trenger du et bra webhotell som fungerer med Umbraco, har du kommet rett. Velg en av våre Windows-pakker. Vil du lese mer? Umbracos nybegynnerguide er et bra sted å begynne. Vil du heller bruke VPS, ECS eller dedikert server som hosting for Umbraco, kan vi selvsagt ordne det også.Hva brukes Umbraco til?


Det er mange ganske store varemerker som bruker Umbraco, blant annet Heinz, Microsoft og Sandisk. En av grunnene til å velge Umbraco, er muligheten for å kjøpe virkelig profesjonell og personlig support direkte fra utviklingsteamet.

Umbraco har i likhet med de fleste store CMS-ene mange bruksområder. Noen eksempler er:

  • Hjemmeside/nettsted for din bedrift.
  • App-er for mobile plattformer.
  • Såkalt rikt medieinnhold som blant annet bruker teknologi som Silverlight og Flash.
  • Kiosksystemer der en server mater innhold til en eller flere datamaskiner. Bra for museer, gallerier, utstillinger og lignende.

Umbraco er enkelt å bruke og legger til rette for rask utvikling


Umbraco er skapt for å tilpasses deg uansett om du er en avansert utvikler eller vanlig bruker med generelle datakunnskaper. Det har innebygd støtte for flere språk, et redigeringsverktøy for tekster og artikler som viser på forhånd nøyaktig hvordan det publiserte materialet vil se ut. Dessuten kan du enkelt koble din vanlige Microsoft Word og bruke et tekstbehandlingsprogram du allerede kjenner til direkte mot Umbraco.

Vil du levere innhold via Flash eller Silverlight, er det utmerkede muligheter for det, uten en masse styr. Enkel kobling til Visual Studio og integrering .NET-kontroller gjør at Umbraco verdsettes av mange utviklere.Tillegg og startpakke for Umbraco


For å komme raskt i gang med Umbraco tilbyr vi flere ulike startpakker du kan integrere. Noen er gratis og noen koster en slant. Startpakkene for Umbraco finner du her.

Øvrige tillegg til Umbraco finner du her. Du kan enkelt filtrere hvis du for eksempel kun vil se de tilleggene som er gratis.Velg et bra webhotell for Umbraco


Høy hastighet og høy kvalitet er viktig. De fleste besøkende mister tålmodigheten hvis det tar for lang tid å laste inn hjemmesiden. Hos Ipeer finner du bra webhotell for Umbraco. Vurder om du vil velge et med Windows. Vi har et av markedets beste webhotell for Umbraco. Kontakt oss hvis du vil vite mer!.

Latest Tweets

Ipeer @ipeerab over a year ago