Salg
+46(0)752 400 830

Support
+46(0)752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

Skreddersydd hosting

Vi lager et driftsmiljø etter deres ønsker og behov.

Kontakt oss via skjema

Support

+46(0)752 400 820

Salg

+46(0)752 400 830

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Skreddersydd hosting – etter deres behov


Har dere det beste hostingmiljøet for deres budsjett og deres behov i dag?
Har du rådført med de beste driftsteknikerne?
Spør oss – for som regel har dere ikke det.


Hos Ipeer har vi en Professional Hosting-avdeling med en driftstekniker med over ti års erfaring som jobber heltid med å gi våre bedriftskunder nøyaktig de løsningene og tjenestene som best oppfyller deres behov, enten det dreier seg om en bank, et forlag, en internasjonal portal eller noe annet, kunnskapen finnes.


Hvis dere er ute etter den absolutt beste funksjonaliteten og ytelsen innen et gitt budsjett, kan maskinvaren tilpasses. Fleksible og kostnadseffektive virtuelle servere kan være bedre for test- og staging, mens dedikerte servere gir den beste lese- og skriveytelsen til disk for et livemiljø. Andre løsninger kan være de beste for beste kampanje- eller streamingytelse.


Den høyeste påliteligheten fås med våre High Availability Hosting (HAS)-løsninger. Lagringsløsningen kan også utformes helt etter deres behov, med mulighet for offsite backup på et annet datasenter.


Vår erfarne Professional Hosting-tekniker kan også bistå med driftstjenester, sikkerhetsanalyser, feilsøking eller andre tjenester. Kanskje deres egen IT-avdeling ikke har tid til eller forhindres i å utføre andre prosjekter. Eller kanskje dere vil outsource driftsteknikeren deres. Uansett kan vi hjelpe dere med dette på en meget kostnadseffektiv måte.


Klikk på ikonene nedenfor for å lese mer om løsningene våre.

Vil dere at vi skal undersøke hvilken løsning og hvilke tjenester som passer best til dere? Ta kontakt med oss, så hjelper vi dere med å skreddersy en totalløsning som passer til behovene deres.

Latest Tweets

Ipeer @ipeerab over a year ago