Salg
+46(0)752 400 830

Support
+46(0)752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

Serverdrift

Vi forvalter, drifter og overvåker deres virksomhets server med vante, erfarne og dyktige hender

Kontakt oss via skjema

Support

+46(0)752 400 820

Salg

+46(0)752 400 830

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Serverdrift


Serverdrift i vårt datasenter er en basistjeneste som retter seg mot avanserte internettbrukere eller bedrifter. Den retter seg mot dem som har innsett viktigheten av et sikkert driftsmiljø, men ikke har forutsetninger, tid eller kapasitet til serverdrift i egne lokaler.


Å drifte en server på egen hånd krever kunnskap, kapasitet og konstant overvåking. Da er det lettere og framfor alt mer kostnadseffektivt å sette ut serverdriften til oss. Vi har mange års erfaring fra dette området og sørger for at din IT-drift fungerer som den skal. Serveren plasseres i vårt toppsikre datasenter som er bemannet av dyktige operatører døgnet rundt, dette for å forsikre deg om at virksomhetens serverdrift er i gode og trygge hender.


Hva menes med serverdrift?
I bunn og grunn handler serverdrift om fungerende maskinvare, riktig OS-nivå basert på patcher og sikkerhetsoppdateringer samt riktig virusbeskyttelse m.m. Vårt oppdrag som serverhost er blant annet å på et profesjonelt nivå drifte din serverløsning, å aktivt unngå stopp eller driftsforstyrrelser samt å skape så høy tilgjengelighet som mulig. Dersom en driftforstyrrelse likevel inntreffer, tilbakestiller vår kontinuerlig bemannede driftsorganisasjon funksjonaliteten og sørger for at din virksomhets IT-drift ikke blir skadelidende. Vårt datasenter er overvåket døgnet rundt, og vårt servicepersonale kan derfor være på plass og lokalisere samt rette opp feil innen et par minutter.


Med serverdrift menes altså at du setter ut din IT-drift til oss, og at vi forvalter, drifter og overvåker virksomhetens server med vante, erfarne og dyktige hender. Vår erfaring strekker seg tilbake til 90-tallet, og vi garanterer den høyeste sikkerhet.


Vi tilbyr serverplass i et av Sveriges mest moderne, sikreste og best utstyrte datasentre. Her har vi vår serverhall, som er bemannet av dyktige og erfarne operatører så vel som døgnkontinuerlig overvåking. Her tilbyr vi et toppsikkert driftsmiljø med dieselgeneratorer, automatisk temperaturregulering og ventilasjon som renser luften for støv og andre partikler som kan skade utstyret.


Vi jobber ut fra en strukturert og velutviklet metode for serverdrift. Dette garanterer en stabil drift, slik at din virksomhet helt og holdent kan fokusere på sin kjernevirksomhet og legge ansvaret for serverdriften i våre hender. Alle typer forandringer i systemet gjennomføres svært velplanlagt og strukturert, og alle eventuelle forandringer dokumenteres.


Leie eller plassere server hos oss
I vårt datasenter kan du leie eller plassere en komplett serverløsning for onlinebaserte tjenester, inkludert driftsgaranti. Vår lange erfaring innen serverdrift gjør at vi vet hvor viktig driftsikkerhet er, og vi jobber døgnet rundt for at din serverdrift skal fungere problemfritt.


Vi tilbyr helhetsløsninger innen maskinvare, programvare og driftsansvar inkludert sikkerhetskopiering og antivirus- og brannmurbeskyttelse. Vi samarbeider utelukkende med de største og mest prestisjetungeaktørene på markedet for å garantere deg optimale tjenester.


Om din virksomhet har en egen server som virksomheten i dag drifter selv, kan vi tilby en optimal løsning. Å drifte sin egen server er tids-, kunnskaps-, ressurs- og kostnadskrevende. Vi tar gjerne over virksomhetens serverdrift, såkalt colocation. Det innebærer at virksomheten eier sin egen maskinvare, og at vi sørger for at du får en sikker serverdrift i vårt toppsikre datasenter som overvåkes 24 timer i døgnet.

Latest Tweets

Ipeer @ipeerab over a year ago

RT @CygateAB: .@ITBranschen: Stayhard.se väljer Cygates svenska Hosted VMware-moln: https://t.co/eDojQ6MeG0 @Stayhard_se @Telia_foretag @VM

Ipeer @ipeerab over a year ago

RT @CygateAB: Största nätbutiken för modeintresserade män @Stayhard_se väljer svenskt moln https://t.co/dhnGiCeXEg @VMware_SE @Telia_foreta

Ipeer @ipeerab over a year ago

RT @CygateAB: Hur många molntjänster finns i ert nät? Oljebolaget Nynas kollade: https://t.co/7GXKnnw99Y @SkyhighNetworks @Telia_foretag #p