Salg
+46(0)752 400 830

Support
+46(0)752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

Outsourcing av IT-drift

Få mer tid til å fokusere på kjernevirksomheten deres.

Kontakt oss via skjema

Support

+46(0)752 400 820

Salg

+46(0)752 400 830

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Outsourcing


Outsourcing av serverhosting

Outsource din serverdrift til Ipeer og få mer tid til å fokusere på din egen virksomhet. IT-outsourcing er når Ipeer tar over driften av ditt IT-miljø og forvalter den med dens ekspertise, det vil si mye mer enn bare en flytt av deres driftmiljø. Vi tilbyr dere en kostnadseffektiv og skreddersydd serverløsning, der deres server plasseres i et helt nybygd og miljøtilpasset datasenter. Dere slipper store innvesteringer som serverhall med strøm, kjøling, backup, overvåkning, sikkerhet og sist men ikke minst dyptgående kompetanse.

Vi har over 10 års erfaring innen IT-outsourcing bransjen og vi tilbyr deg kompetanse innen bl.a. ren IT-drift, Microsoft applikasjoner, Linux distribusjoner/applikasjoner, servermaskinvare, VPN, routing, brannmursregler og backupsystem. Vi legger stor fokus på kvalitet og sikkerhet. Vi overvåker dine serverhosting tjenester 24 timer døgnet og gir deg muligheten til å kontakte vår tekniske avdeling døgnet rundt.

Med følgende driftstjenester har Ipeer muligheten til å hjelpe både små og store bedrifter med kostnadseffektiv IT-drift:


VPS (Virtuell privat server)

Opplev følelsen av å ha en egen server og større frihet, Ipeer tilbyr virtuell server. Les mer om virtuell privat server.


Dedikert Server

Ipeer tilbyr deg å leie en dedikert server i form av standardiserte pakker samt skreddersydde løsninger etter dine behov. Les mer om dedikert server.


Colocation

Plasser din egen server i vårt datasenter der vi står for strøm, kjøling, overvåkning m.m. Les mer om colocation.


Managed Hosting

Vi tilbyr Managed Hosting i form av tjenesten Proffesional Hosting med en timebank av konsultenttimer for drift av deres serverløsning. Les mer om managed hosting.


Hosted Hyper-V

Vi tilbyr Hosted Hyper-V, der du får din egen virtuelle server i skyen. Plattformen er redundant og om noe skulle skje med den fysiske serveren som du blir plassert på, så flyttes din virtuelle serveren automatisk over til en fungerende maskinvare. Les mer om Hosted Hyper-V.


Hosted Exchange

Vi tilbyr kommunikasjonsløsningen Hosted Exchange med avansert e-post, deling av adresser, deling av kalendere, antivirus og spamfilter, etc. Les mer om Hosted Exchange.


Online Cloud Backup

Vi tilbyr Online Backup som er en sikker, kryptert backup-tjeneste for servere og arbeidsstasjoner. Les mer om Online Cloud Backup.

Latest Tweets

Ipeer @ipeerab over a year ago