Salg
+46(0)752 400 830

Support
+46(0)752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

Nettverk og tilkobling

Koblet til et av verdens mest utviklede og kraftigste IP-nettverk.

Kontakt oss via skjema

Support

+46(0)752 400 820

Salg

+46(0)752 400 830

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Nettverk og konnektivitet


Ipeer er via sin Internetleverandør koblet opp til et av verdens mest utviklede og mest kraftfulle IP-nett. Oppkoblingen skjer med redundante veier til nettet som er på gigabitnivå. Leverandøren jobber både med privat og public peering. Gjennom sitt hovedeierskap i konsortiet Atlanterkabelen TAT-14 (Opto-fiberring som binder sammen Europa med USA, 15.400 mil lang) samt ytterligere 2 stk kompletterende sjøkabelsystem, finnes en total Atlanter-kapasitet på 120 Gbit/s. Dette samarbeidet garanterer våre kunder beste kvalitet, sikkerhet og tilgjengelighet noe som er svært viktige komponenter når man skal kople opp en www-server eller etablere virksomhetskritiske Internet-applikasjoner.


På det Europeiske og nordamerikanske markedet har vår leverandør TIER-1-status dvs. utbytte av trafikk med alle større aktører på markedet, dette innebærer at vi har høyest mulige konnektivitet mellom Norden og USA.


Nettet er oppbygget slik at ingen kunder skal oppleve unormale forsinkelser m.m. For å sikkerhetsstille dette, måles gjennomstrømningen og packet loss kontinuerlig. Ved belastning på 50% på en forbindelse i stamnettet, så utføres en utbygging. Ved 70% belastning av nettet, er det oppgradert. Denne 50/70 regelen er en garanti mot overbooking i hele stamnettet, world wide.


Gjennom vår leverandør tilbyr vi tilgang til hele verden, med beste mulige Internet/IP-kvalitet.


3D

Latest Tweets

Ipeer @ipeerab over a year ago