Salg
+46(0)752 400 830

Support
+46(0)752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

Microsoft Azure i Sverige

Ett svenskt alternativ till Microsoft Azure

Kontakt oss via skjema

Support

+46(0)752 400 820

Salg

+46(0)752 400 830

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Et norskt alternativ til Azure er Ipeer


Microsoft Azure er Microsofts nettsky-satsning og lansering av tjenesten er i full gang. Tjenester i konseptet er Windows Azure og SQL Azure som er to nettskytjenester som er rettet mot utviklere, noe som gjør det mulig for kundene å dra nytte av Microsofts datasentre rundt om i verden. Ipeer har nylig lansert et alternativ for det norske markedet, der kunder kan nyte av de fordelene det innebærer. En av fordelene med et norskt alternativ er accesstider til plattformene.


Ipeers nettsky-baserte Windows Server 2008 R2-plattform kalles Hosted Hyper-V og er basert utelukkende på Microsoft-teknologi som lar dere som kund en virtuell server i skyen som ikke er avhengig av maskinvaren hvor din virtuelle instansen er plassert. Skulle det skje at den fysiske serveren som er host for den virtuelle serveren gå ned, kommer instansen automatisk å bli flyttet til en fungerende maskinvare. Dere som kunde kommer å oppleve en så liten nedetid som en ping, noe som betyr at verken dere eller deres brukere vil merke det.


Tjenesten Hosted Hyper-V inneholder også Teknisk Kompetanse 24/7/365, noe som gjør det mulig for dere som kunde å kontakte oss døgnet rundt, hver dag, året rundt for eventuell feilmelding eller dyptgående teknisk kompetanse.


Hvis du ønsker å vite mer om vår tjeneste Hosted Hyper-V, kan du gå til følgende side: Hosted Hyper-V

Har du spørsmål vedrørende våre tjenester, vennligst kontakt oss på telefon 815 56 485 alternativt via e-post: salg@ipeer.no


Latest Tweets

Ipeer @ipeerab over a year ago