Salg
+46(0)752 400 830

Support
+46(0)752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

Velge riktig leverandør

Personlig relasjon, leverandørens tilbud og fleksibilitet, samt kvalitet.

Kontakt oss via skjema

Support

+46(0)752 400 820

Salg

+46(0)752 400 830

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Velg rett leverandør


For deg som skal velge hostingleverandør er det viktig å legge lite ekstra vekt på personlig relasjon, leverandørens utbud og fleksibilitet samt kvalitet.

 

Det finnes flere nivåer av outsourcing, der leverandøren tar på seg alt fra drift og hosting av store datasystem, hele enheter innen bedriften som for eksempel kundeservice og personal til den type av outsourcing der firmaet vil komme bort ifra deler av driftansvaret for å på så vis effektivisere sin egen virksomhet.

 

Det kreves mye for å kunne holde en god infrastruktur der man kan levere de krav på tilgjenglighet og oppetider på system som i dag er en selvsagthet og som ledelsen krever. Det skal være en teknisk plattform med redundans på alle nivåer, Internetkapasitet, strøm, kjøleanlegg, backup osv. Til denne plattformen legges det til personal med kompetanse for å drifter alle ulike deler, kompetanse innen routing, VPN, brannveggsregler og backupsystem er bare en del. Kjører du Windows- eller Linuxbasertee system? Vaktskjema må settes for å sikkerhetsstille en døgnet-rundt-drift.

 

Fremfor en slik viktig beslutning som valg av outsourcingleverandør, settes det stor fokus på personlig relasjon, du skal kjenne deg komfortabel i dialogen med leverandøren, utbud samt fleksibilitet. Du skal kunne vokse! Velg en leverandør som kan ta deg hele veien fra din etablering til å levere døgnet.rundt-ansvar. Kvalitet er også meget viktig i denne sammenheng, stem av så din kommende leverandør har den infrastruktur og bemanning som kreves.

 

 

Latest Tweets

Ipeer @ipeerab over a year ago