Salg
+46(0)752 400 830

Support
+46(0)752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

Vi valgte Ipeer

Intervjuer med noen av kundene våre.

Kontakt oss via skjema

Support

+46(0)752 400 820

Salg

+46(0)752 400 830

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Vi valgte Ipeer


Bygghemma.se valgte Ipeer takket være god support og høy båndbredde

ghBygghemma.se er en helt webbasert byggevarehus- alt salg skjer via Internett. Selskapet selger de store merkevarenes produkter til kunder over hele Sverige. Mellom 200 000 og 300 000 personer besøker selskapets hjemmeside hver måned. For å møte den sterke interessen valgte bygghemma.se å ha fem dedikerte servere hos Ipeer AB.


s

En kvart million løpere som krever høy kapasitet

dytjStockholm Marathon er den største av et dusin løpskonkurranser som arrangeres av klubbene Hässelby friidrott og Spårvägens FK. Totalt samler arrangementet en kvart million deltakere - det krever servere med god kapasitet for å kunne håndtere påmeldings- og resultatlister. Valget falt på Ipeer AB som leverandør av hostingtjenester.s

Ipeers hostingtjenester passer Färjestad

Hockeyklubben Färjestad BK er primært et idrettslag. Men i tillegg er det et selskap som har en omfattende virksomhet- bl.a.eiendomsforvaltning samt konferans- og restaurantvirksomhet. Både i Löfbergs Lila Arena og på nettet finnes FBK's suvenirbutikk. Det krever en trygg samarbeidspartner når det gjelder hostingtjenester. FBK har valgt å samarbeide med Ipeer AB.

 

 

s

Pris og tilgjengelighet avgjorde for ezy Webverkstaden

wDet svenske firmaet ezy Web Workshop AB administrerer mer enn 200 domener for sine kunder. Mange av dem lenkes til bestillingsystem hos firmaer i reisebransjen. Derfor er tilgjengelighet en viktig faktor som bidro til at valget fallt på Ipeer AB som samarbeidspartner.

 

 

s

Latest Tweets

Ipeer @ipeerab over a year ago