Salg
+46(0)752 400 830

Support
+46(0)752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

Ledende infrastruktur

Toppsikret datasenter med redundans på alle nivåer.

Kontakt oss via skjema

Support

+46(0)752 400 820

Salg

+46(0)752 400 830

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Ledende infrastruktur


Teknologi

Ipeer bruker bare kjente og velrenommerte partnere, som Cisco, Dell, HP, IBM, Fortinet og Skanova for å sikkerhetsstille drift samt muligheten til å levere høykvalitative tjenester. Alle komponenter i datasenteret overvåkes døgnet rundt. Dette gjør det mulig for servicepersonal å påbegynne feilsøking og feilretting innen noen minutter.


Kapasitet og Redundans

Datasenteret er koblet til et av Europas mest stabile og raskeste IP-nett. Tilkoblingen er via fiber og hastigheten er på gigabitnivå. Til dette tilkommer full redundans som er koblet via en helt uavhengig vei til en annen by i Skandinavia. Ved avbrudd, kobles trafikken om automatisk og direkte.


Uninterruptible Power Supply (UPS)

Dette systemet sikkerhetsstiller at overspenninger og strømavbrudd elimineres og ikke har mulighet til å skade eller forstyrre server og annen type av utstyr. Ved et eventuelt lengre strømavbrudd forsikrer UPS-systemet en myk overgang til dieselgeneratorene er i full drift.


Kjøleanlegg (HVAC)

Datasenteret er utrustet med et fult redundant HVAC system (Heat, Ventilation, Air Condition) som forsikrer at temperaturen i datasenteret er optimal for drift av elektronisk utstyr. Systemet sirkulerer og filtrerer luften for å ta bort støv og andre partikler slik at disse ikke skal forstyrre eller skade det elektroniske utstyret.


Dieselgeneratorer

Vårt datasenter er designet med redundante on-site dieselgeneratorer for å muliggjøre drift også under et strømavbrudd. Ved et eventuelt strømavbrudd startes de massive generatorene innen et minutt og begynner å forsyne de interne UPS’ene med strøm. Dieselgeneratorene er designet med en høy kapasitet og har mulighet til å generere strøm til et militært høykvarter. Generatorene er nøye testet og er alltid klare for å sikkerhetsstille drift ved et eventuelt strømavbrudd.


Sikkerhet

Ipeer har installert en spesialtilpasset driftalarm-system der bedrifter og dens leverandører har mulighet til å fjernovervåke og utføre vedlikeholdsarbeid. Datasenteret overvåkes av TV-opptak med såkallt ccTV via Securitas. Inngangen til datasenteret er beskyttet med alarmer og kun sikkerhetsvakter og Ipeers servicepersonell har tilgang.

Latest Tweets

Ipeer @ipeerab over a year ago