Salg
+46(0)752 400 830

Support
+46(0)752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

Hosted Exchange

Kostnadseffektiv og fleksibel kommunikasjonsløsning.

Kontakt oss via skjema

Support

+46(0)752 400 820

Salg

+46(0)752 400 830

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Nyhet! Hosted Exchange 2010


Nå lanserer vi tjenesten Hosted Exchange som er basert på plattformen Microsoft Exchange Server 2010. Tjenesten er en kostnadseffektiv og fleksibel kommunikasjonsløsning som er utformet for å hjelpe bedrifter med å få tilgang til informasjon og muligheten til å samarbeide uansett hvor de befinner seg. Med Hosted Exchange får dere en profesjonell og sikker e-postløsning som omfatter bl.a. delte mapper, kontakter og kalender.


Reduser kostnadene med Hosted Exchange 2010
Hosted Exchange er et delt miljø med de kostnadsfordeler dette innebærer. Dere som kunde trenger ikke betale installasjonsavgift eller vedlikeholdskostnader, kun en fast månedspris.

Mobilitet med ActiveSync (e-post på mobilen)
Ved hjelp av ActiveSync-funksjonen synkroniseres e-post, kontaktlister og kalender automatisk med mobiltelefonen.

   
   
   
Avansert e-post - Med Exchange og Outlook kan dere sende og motta e-post uansett hvor dere er. Dere kan også dele kalender, kontakter og adressebok med kolleger hvis det er ønskelig.
   
Delt kalender - Exchange gir dere muligheten til å booke møter i en felles kalender, selv om dere er utenfor kontoret. Øk effektiviteten ved å ha oversikt over alles innbookede møter, som gjør det enkelt å finne et tidspunkt som passer for alle.
   
Delt adressebok - Del kontaktinformasjon som navn, adresser og e-postadresser med dine kolleger. Med delte adressebøker går ikke viktig kontaktinformasjon tapt.
   
Outlook Web App (OWA) - Har dere Internett-tilkobling og nettleser, har dere tilgang til e-posten uansett hvor dere er. Brukergrensesnittet i Outlook Web App kjenner dere igjen fra Outlook.
Backup - Backup tas hver dag av deres data, der dere som bruker har mulighet til å bestille gjenoppretting av backup. Vi lagrer sikkerhetskopien i opp til 7 dager. Vi tar backup av både e-post-data og andre data som kalender, adressebøker m.m.
   
Mobil kommunikasjon - E-post på mobiltelefon via ActiveSync (push mail) gjør det mulig for dere som brukere å være konstant oppdatert. Send og motta e-post og avtal møter uansett hvor dere er.
   
Antivirus og spamfilter - Et antivirus og et spamfilter, som består av flere lag med filter, filtrerer all e-post og beskytter dere mot spam og phishing. Alle innkommende e-post vaskes før de blir sendt til Hosted Exchange-kontoen.
   
   
   
      BASIC STANDARD STANDARD PLUS
Exchange Server 2010  

Ja

Ja

Ja

En redundant plattform hvor en eller flere komponenter kan gå ned uten at dette resulterer i nedetid.

Outlook funksjonalitet
(lisens kreves)
  Ja Ja Ja

Hosted Exchange er tilpsset Outlook og mobil kommunikasjon. Hvis dere ikke har Outlook 2010, kan dere velge alernativet Standard Plus som inkluderer en Outlook-lisens. Programvaren laster dere hjem via deres tildelte kontrollpanel.

Outlook 2010 lisens   Nei Nei Ja

Lisens og lisensnøkkel kan lastes ned via kontrollpanelet for de brukere som bestiller Standard Plus.

Lagringsplass   10 GB 10 GB 10 GB

Lagringsplassen er en ressurspool der hver konto allokerer 1 GB. Lagringsplassen kan oppgraderes enkelt og dette koster 20 kr per måned for 10 GB med lagringsplass.

Antall kontoer inkl.   1 stk 1 stk 1 stk

Prisen som er angitt nedenfor inkluderer 10 GB lagringsplass og 1 stk e-postadresse.

Antall alias inkl.   Ubegr. Ubegr. Ubegr.

Til hver e-postkonto kan dere som brukere legge til et ubegrenset antall aliaser. En e-postadresse kan f.eks. være petter.olsen@domene.no, mens et alias kan være petter@domene.no.

Outlook Web Access (OWA)   Ja Ja Ja

En profesjonell webmail for din bedrift. Webmail inkludrer funksjonen Wip Mobile som kan brukes hvis dere som brukerne får mobiltelefonen stjålet.

Støtte for iPhone & Android   Nei Ja Ja

Via ActiveSync har både iPhone og Andriod støtte for Hosted Exchange, f.eks delt kalender, kontakter, osv.

Delt kalender   Nei Ja Ja

Delt kalender inkludert i lisensentypene Standard og Standard Plus. Gjennom delte kalendere, kan dere innen samme organisasjon (om dere ønsker) se når dere har booket møter og når dere finns tilgjengelige.

Delte kontoer   Nei Ja Ja

Sett opp såkalte delte kontoer der flere brukere kan koble seg til samme e-post. Dette kan brukes for adresser som salg@, faktura@ og info@.

Delte kontakter   Nei Ja Ja

I lisensene Standard og Standard Plus inkluderes muligheten til å dele kontakter.

Delte mapper   Nei Ja Ja

Muligheten til å dele mapper som dere har i deres e-postkonto er inkludert i Standard og Standard Plus. En delt mappe kan deles med en eller flere brukere i organisasjonen.

Felles mapper   Nei Ja Ja

Felles mapper gjør det enklere å samle inn, organisere og dele informasjon. Eksempler på hva som kan deles er meldinger, møter, kontakter, notater, skjemaer og filer. Felles mapper er offentlige, og noe alle i organisasjonen har tilgang til. Hvis dere ønsker kan dere legge restriksjoner på den delte informasjonen, slik at bare bestemte personer i organisasjonen får tilgang til mappen.

Disclaimers   Ja Ja Ja

Still inn globale disclaimerss når dere innen domenet kan velge å sende med en melding til alle e-postmottakere. Dere kan velge å sende denne meldingen når e-postmeldingen sendes internt eller eksternt. En ekstern meldingen kan f.eks. være "The information contained in this e-mail is confidential and intended for the above addressed people only. Should you accidentally have received this message, please delete this e-mail and inform the sender of the mistake. Thank you for your cooperation.

Antivirus & Spamfilter   Ja Ja Ja

Både innkommende og utgående antivirus og spamfilter. Beskyttelsen ligger i maskinvaren utenfor klusteret og håndterer beregningene angående dette. Dette betyr at klusteret ikke vil bli berørt om det blir mye innkommende spam/virus. Antispam og antivirusløsningen er redundant noe som gjør at en maskinvare kan slutte å fungere og rens/filtrering vil bli gjennomført uten noen problemer.

Daglig backup   Ja Ja Ja

BVi tar backup en gang per døgn med en og lagrer denne i 7 dager. backup blir utført om natten.

Teknisk support   Inkl. Inkl. Inkl.
Kontraktstid   12 mnd 12 mnd 12 mnd

Installasjonsavgiftt

  0 Kr 0 Kr 0 Kr
Pris per måned   39 Kr 69 Kr 89 Kr
   
Bestill
Bestill
Bestill
* Alle priser ovenfor er eksklusiv merverdiavgift.

Latest Tweets

Ipeer @ipeerab over a year ago