Salg
+46(0)752 400 830

Support
+46(0)752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

Exchange Online

Exchange leverantör med svensk support och datacenter.

Kontakt oss via skjema

Support

+46(0)752 400 820

Salg

+46(0)752 400 830

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Exchange Online


Ipeer har nylig lansert Exchange Online, som er en høykvalitativ e-post-tjeneste for bedrifter. Tjenesten gir deg som kunde tilgang til en stabil og robust e-post-plattform med plasseringi Ipeers datasenter i Karlstad i Sverige. Exchange Online gir deg som kunde muligheten til å dele informasjon innen bedriften som f.eks. filer, kontakter, kalendere og adressebøker, noe som øker effektiviteten i organisasjonen. Ønsker du en profesjonell e-postløsning som inneholder alle de viktigste funksjonene, anbefales Exchange fordi den inneholder komponenter som: backup, antivirus, spamfilter, webmail, mobile kommunikasjon og mye mer.


Ved å bruke Ipeer som leverandør, så gjør behøver dere som kunde ikke å investere i dyr IT-infrastruktur som datasenter, servere, lisenser og kompetanse. Disse komponentene er inkludert i tilbudet som Ipeer gir gjellende Exchange Online, og du som kunde kan forvente deg en høy tilgjengelighet av deres e-postløsning.


Tjenestene leveres fra vårt datasenter i Karlstad, Sverige, som inneholder alle viktige komponenter som dieselgeneratorer, UPS, strømlister, redundant strømforsyning, redundant Internett-tilkobling og fremfor alt ekspertise på plattformen Exchange Online. Plattformen hvor dere som kunde blir plassert er fullt redundant slik at hvis noen funksjon eller utstyr går i stykker, overtar andre komponenter automatisk uten at dere som kunde kommer å oppleve noen nedetid.


Er dere i ferd med å velge en leverandør av Online Exchange, så er det viktig at dere studerer hvilke kunnskaper der potensielle leverandøenr besitter som f.eks. undersøke språket som din potensielle leverandør tilbyr med hensyn til administrativ support og teknisk support.


Ipeer tilbyr teknisk og administrativ support både på svensk og engelsk og har inngående teknisk kunnskap i Microsoft Exchange 2010. Med hjelp av Exchange Online, får dere som kunde muligheten til å være mobile da tjenesten inkluderer ActiveSync-protokollen, slik at du kan koble mobiltelefonen direkte mot vår Exchange-plattform.


Ipeer tilbyr tre forskjellige lisensnivåer av tjenesten, og dette er Basic, Standard og Standard Plus. De forskjellige lisensennivåene regulerer funksjonaliteten. Et eksempel er at Standard Plus inkluderer Microsoft Outlook 2010 lisens. Denne programvaren lar deg som kunde laste ned via det tildelte kontrollpanelet du får når du blir kunde.


Ønsker du mer informasjon om våre tjeneste Online Exchange, vennligst besøk følgende side: Hosted Exchange


Har du spørsmål vedrørende våre tjenester, vennligst kontakt oss på telefon 815 56 485 eller e-post: salg@ipeer.no

Latest Tweets

Ipeer @ipeerab over a year ago