Salg
+46(0)752 400 830

Support
+46(0)752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

Cloud Computing & IaaS

En av markedets mest kostnadseffektive nettskytjenester for serverdrift.

Kontakt oss via skjema

Support

+46(0)752 400 820

Salg

+46(0)752 400 830

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Nettskytjenester & IaaS

 

Nettskytjenester (Cloud Computing) er et begrep som beskriver teknologien som gjør det mulig å dra nytte av alle fordelene ved egne servere koblet til Internett, uten å kreve kunnskap om underliggende infrastruktur som servere, lagring, internettkapasitet og overvåking.

 

Nettskytjenester (Cloud Computing) kan sammenlignes med det svenske begrepet "IT på kran" og henviser til at IT-kapasitet skal strømme når man som enkeltperson eller organisasjon trenger den. Nettskytjenester gir også store muligheter for sparing, fordi de debiteres etter forbruk, såkalt utility billing. Nettskytjenester kan sammenlignes med strømnettet, der brukerne får tilgang til strøm etter behov, og der det legges ned store ressurser på å skape redundans for å opprettholde en høy tilgjengelighet.

 

Elastic Cloud Server bygger i prinsippet på en virtualiseringsteknikk som heter Xen, en av de ledende teknologiene innen nettskytjenester. Du kan enkelt skreddersy den virtuelle serveren din med nøyaktig de ressursene du trenger. Den virtuelle serveren kommer til å kjøres på en av de fysiske serverne i vårt virtualiseringscluster, som alltid har overkapasitet for at virtuelle maskiner automatisk skal kunne flyttes mellom serverne ved eventuelle maskinvareproblemer. Den virtuelle serveren din tildeles automatisk IP-adresser.

 

Hvis servermaskinvaren den virtuelle serveren din ligger på, mot formodning skulle gå i stykker, flyttes den over til ny maskinvare innen få sekunder. Visse operativsystemer gir også mulighet for overflytting av virtuelle servere uten at de må startes på nytt.

 

Kontakt oss gjerne hvis du som kunde vil vite mer om nettskytjenester (IaaS). Ønsker du å bestille vår IaaS-tjeneste, kan du gjøre dette ved å klikke på lenken nedenfor.

Latest Tweets

Ipeer @ipeerab over a year ago